Duurzaamheid

Het is heerlijk om de eerste bewoner te zijn van een splinternieuwe woning zonder overdrachtsbelasting en met inbegrepen notaris- en kadasterkosten. Bovendien zijn nieuwbouwwoningen duurzaam, aardgasvrij en maken gebruik van zonne-energie, waardoor je comfortabel woont, lagere energiekosten hebt en klaar bent voor de toekomst.

Waarom nieuwbouw?

Het fijne aan nieuwbouw is natuurlijk dat je de eerste bewoner bent! Alles is hagelnieuw en lekker fris. Je netelt in tegenstelling tot een bestaand huis geen overdrachtsbelasting en de notaris- en kadasterkosten voor de overdracht zijn inbegrepen in de koopprijs.

Daarnaast heb je in de eerste jaren nauwelijks onderhoudskosten. In dit te nieuw te bouwen project kun je bovendien je nieuwbouwwoning middels meer-en minderwerk je nieuwbouwwoning naar eigen smaak inrichten. En last but not least; jouw nieuwbouwwoning of appartement voldoet aan alle duurzaamheidseisen van deze tijd, waardoor je heerlijk comfortabel woont, je energiekosten lager zijn en je helemaal klaar bent voor de toekomst.

duurzaam wonen is de norm, duurzaam wonen is de norm, duurzaam wonen is de norm

Voor de nieuwe generatie

Sinds 2018 is aardgasvrij de norm voor alle nieuwbouwwoningen en appartementen in Nederland. Jouw nieuwe intrek heeft daarom geen aansluiting op het aardgasnetwerk. Alle keukenapparatuur bijvoorbeeld werkt op elektriciteit, die deels geleverd wordt door de zonnepanelen. Zo ben je duurzaam bezig, goed voorbereid op de toekomst en hou je rekening met de generaties die na je komen. Bovendien zullen je energiekosten lager zijn. Een fijne gedachte toch!