HET PLAN

Het Wonnink bestaat uit 10 woningen, onderverdeeld in 8 appartementen en een twee onder één kap woning. Heb je liever een ruime stadsvilla of zit je liever in een appartement met een heerlijk terras? Het Wonnink heeft voor ieder wat wils. 

2 onder 1 kap

Dit is uw kans om de perfecte balans te vinden tussen ruimte, comfort en stijl. Deze woning is perfect voor gezinnen die op zoek zijn naar de ideale combinatie van moderne architectuur en huiselijke charme. De woning beschikt over veel natuurlijk licht en biedt genoeg ruimte voor een gezin om te groeien en te bloeien. Gelegen op een geweldige locatie, biedt deze woning de perfecte mix van rust en het gemak van het dorpsleven.

Je hebt een garage én ruimte voor parkeren op eigen terrein. De raampartijen zorgen voor volop inval van daglicht op de begane grond en eerste verdieping. Met een royaal gebruiksoppervlak van 133 en 129 m² hebben deze woningen alles voor een optimaal woongenot.

Met een riante tuin op het zuidwesten is het optimaal genieten in de zomermaanden. 

Bouwnummers: 9 & 10

Appartement

De ruime en prachtige ontworpen appartementen bieden alles wat u nodig heeft voor een comfortabel leven in stijl. Gelegen op een ideale locatie, bieden deze appartementen een prachtig uitzicht over de levendige straten van Holten. 

De acht appartementen hebben een gebruiksoppervlak variërend van 93 tot maar liefst 118 m²! Aan een heerlijke buitenruimte geen gebrek, de appartementen beschikken namelijk over riante terrassen. Welk appartement heeft jouw voorkeur?

Bouwnummers: 1 t/m 8